5 csillagos Google értékeléssel rendelkezünk

A hiteles vállalkozások a megszerkesztett vélemények helyett a Google értékeléseit teszik közzé. Ezzel mi sem vagyunk másképp. Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra.

Kiváló
138 vélemény alapján
Gergely Kovacs
Gergely Kovacs
2022-06-17
Rugalmas, gyors, korrekt. Azt kaptam, amiért mentem. Csak ajánlani tudom!
Edina Kovács
Edina Kovács
2022-05-04
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, kellemes környezetben, profi fotós által szép képek készültek. Csak ajánlani tudom.
Marina Gombkötő
Marina Gombkötő
2022-03-21
Nem egyszer voltam itt fotózáson 8 év alatt. De hiába múlnak az évek, egyszerűen csodálatos az eredmény minden egyes alkalommal. Ez nagy professzionális tudásról szól, de ugyanakkor a hozzáállásról és magasfokú empátiáról. Péter kiváló fotós, szakmailag és emberileg egyaránt, akit szeretettel ajánlok mindenkinek. Nem fognak csalódni :)
Julianna Szantner
Julianna Szantner
2022-03-20
Kedvesen készséges, türelmes és szakmailag profi fotózásban volt részem, amit ezúton is nagyon köszönök. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tibor JANI
Tibor JANI
2022-03-08
Köszönöm a fotókat! Péter segítőkész a beállításokban, jó tanácsokat ad, tudja, hogy mi az előnyös az alanynak. Jól megközelíthető helyszín. Nyugodt környezetű fotózás. Ajánlom.
Gábor Horváth
Gábor Horváth
2022-02-11
Kedves, segítőkész és nem utolsó sorban profi! Köszönjük a képeket!
Luca Borbély
Luca Borbély
2022-02-11
Önéletrajzhoz volt szükségem pár profibb fotóra, és nem bántam meg, hogy őket választottam. Mind a fotós, mind a sminkes kiváló munkát végzett és nagyon barátságosak voltak. Profi munkában volt részem.
Veronika dr. Till
Veronika dr. Till
2022-02-11
Nagyon kedves, precíz, professzionális fogadtatásban volt részünk. Kisgyerekemmel érkeztem, akit igyekeztek lefoglalni, és komfortossá tenni számára a várakozást, ezért külön köszönet jár nekik.

Céges ügyfeleink

a teljesség igénye nélkül