Portré/Business portrait | portrefoto.com
 

Portré/Business portrait

Ár: 55.000,-Ft


Porté Business portré


Klasszikus portrébeállítások, bizalmat és szakmai hozzáértést sugárzó képek. Az üzleti portréfotó stúdióban, fotóműteremben készül. A körülmények ideálisak a megfelelő fényeket stúdiólámpákkal, műtermi vakukkal hozzuk létre . Férfiaknak kényelmes öltöző, hölgyeknek világos sminkszoba jár. A tér ahol a fotózás zajlik 22 Celsius-fokra temperálva. Forró kávé, hideg ásványvíz ügyfeleink rendelkezésére áll. Kb.30-40 féle háttérrel rendelkezünk, amiből kiválasztjuk a kép hangulatának legjobban megfelelőt. A jól megválasztott háttér az elegáns világítás a megfelelő testbeszéd( póz és arckifejezés) együttes hatása adja a tökéletes üzleti portrét. Többféle beállítást használunk, többféle öltözéket kipróbálunk.

Képkivágás a megjelenéshez megfelelően alkalmazva. Szűk vagy tágabb, akár egészalakos is. Fontos a testtartás és az arckifejezés. Elegáns portréfotó.

Javasolt felhasználás: Intsagram, Facebook, weboldal, nyomtatott kiadványok, média megjelenés

100% elégedettségi garancia


Ha a fotózáson készült felvételekből nem tudsz kiválasztani magadról négy igazán tetsző és megnyerő képet a fotózás munkadíját nem kell kifizetned.
Ha nem tetszik a smink vagy a készített frizura nem kell kifizetned .
Ezt hívjuk mi 100%-os elégedettségi garanciának.
De szeretnélek megnyugtatni, profi munkát csinálunk, mindenkiből kihozzuk a legjobbat és eddig minden ügyfelünk mosolyogva távozott tőlünk.

 

Mennyi ideig tart a fotózás?

  • fotózás időtartama kb. 60-90-perc
  • sminkest is szeretnél?
  • profi smink +45 perc és + 8.000,-Ft

 

Mi legyen a frizurámmal?

  • hajvágásra, hajfestésre ne gondolj, de egy jó frizurát megérdemelsz
  • profi smink és frizura együtt + 1,5 óra és + 10.000.-Ft

 

Mit kapok a fotózás végén?

  • 4 db kiválasztott fotó profi retusálása
  • ha több kép is elnyerte tetszésed ami gyakran előfordul, arra kérünk hogy válaszd ki a 4 legjobbat, ha bizonytalan vagy segítünk.
  • ha mégis ragaszkodsz másik képhez is, mert az is nagyon tetszik,  akkor  azt retusálva tudjuk átadni. Mi csak profi munkát adunk ki a kezünkből, mert minden kép egyúttal a névjegyünk is. Nyers képet  ezért nem, de retusálva, tökéletesen kimunkálva megkaphatod. Ennek díja (retusálása) 5000 Ft./db amit kényelmesen, otthonról banki utalással tudsz rendezni.

 

Telefon: 06 70 50 50 700

Elérhetőség