Business Pro – Professzionális üzleti portréfotó csomag

Ár: 70.000,-Ft

Az üzleti portré és a Cinematic Headshot egy csomagban kedvezményes áron. A fotózás 1. része a stúdióban 2. része a szabadban vagy háromdimenziós térben zajlik.

Porté Business portré


1.rész  Üzleti portréfotózás stúdióban ahol körülmények ideálisak a megfelelő fényeket stúdiólámpákkal, műtermi vakukkal produkáljuk. Férfiaknak kényelmes öltöző, hölgyeknek világos sminkszoba jár. A tér ahol a fotózás zajlik  22 Celsius-fokra temperálva. Forró kávé, hideg ásványvíz ügyfeleink rendelkezésére áll.  Kb.30-40 féle háttérrel rendelkezünk, amiből kiválasztjuk a kép hangulatának legjobban megfelelőt. A jól megválasztott háttér az elegáns világítás a megfelelő testbeszéd( póz és arckifejezés) együttes hatása adja a tökéletes üzleti portrét. Többféle beállítást használunk,  többféle öltözéket kipróbálunk.

2.rész  Cinematic Headshot a portréfotózás dinamikus módja.  A fotózás helye szabadban városi környezetben elmosódott háttérrel, vagy irodai, munkahelyi térben céglogóval.
Több kifejezetten üzleti célú és laza, természetesnek tűnő  beállítást is kipróbálunk.  Ha Önnek van egy vagy több kiválasztott fotója, újságból médiából bárhonnan a világhálóról ami elnyerte tetszését, megmutatja nekünk és mi együtt megvalósítjuk.

 A leglátványosabb portréfotó.

Javasolt felhasználás: Intsagram, Facebook, weboldal, nyomtatott kiadványok, média megjelenés

100% elégedettségi garancia


Ha a fotózáson készült felvételekből nem tudsz kiválasztani magadról négy igazán tetsző és megnyerő képet a fotózás munkadíját nem kell kifizetned.
Ha nem tetszik a smink vagy a készített frizura nem kell kifizetned .
Ezt hívjuk mi 100%-os elégedettségi garanciának.
De szeretnélek megnyugtatni, profi munkát csinálunk, mindenkiből kihozzuk a legjobbat és eddig minden ügyfelünk mosolyogva távozott tőlünk.

 

Mennyi ideig tart a fotózás?

  • fotózás időtartama kb. 120 perc
  • sminkest is szeretnél?
  • profi smink +45 perc és + 8.000,-Ft

 

Mi legyen a frizurámmal?

  • hajvágásra, hajfestésre ne gondolj, de egy jó frizurát megérdemelsz
  • profi smink és frizura együtt hölgyeknek + 1,5 óra és + 10.000.-Ft

 

Mit kapok a fotózás végén?

  • 6 db kiválasztott fotó profi retusálása
  • ha több kép is elnyerte tetszésed ami gyakran előfordul, arra kérünk hogy válaszd ki a 4 legjobbat, ha bizonytalan vagy segítünk.
  • ha mégis ragaszkodsz másik képhez is, mert az is nagyon tetszik,  akkor  azt retusálva tudjuk átadni. Mi csak profi munkát adunk ki a kezünkből, mert minden kép egyúttal a névjegyünk is. Nyers képet  ezért nem, de retusálva, tökéletesen kimunkálva megkaphatod. Ennek díja (retusálása) 5000 Ft./db amit kényelmesen, otthonról banki utalással tudsz rendezni.

 

Telefon: 06 70 50 50 700

Elérhetőség